Werkwijze

Een goede voorbereiding voor een persoonlijke huwelijksvoltrekking begint natuurlijk met het voorgesprek en dit vindt ongeveer 5/6 weken voor de huwelijksdatum plaats. Géén vragenlijst vooraf en aansluitend een kort kennismakingsgesprekje, nee ik wil jullie écht persoonlijk leren kennen, jullie levensverhaal en spontane reacties horen, etc. Voor dit gesprek neem ik dus ook ruim de tijd. Ik neem jullie o.a. mee door de hele huwelijksvoltrekking, zodat jullie een duidelijk beeld krijgen hoe e.e.a. opgebouwd gaat worden. We gaan het hebben over jullie wensen, eventuele bijzondere omstandigheden, de  wettelijke getuigen, het trouwboekje, eventuele aanwezige kinderen en welke rol kunnen zij gaan vervullen, willen jullie iets tegen elkaar zeggen of ga ik dit voor jullie verwoorden, etc. etc. Samen gaan we brainstormen en ik kom met voorstellen/ideeën om er ook echt een Persoonlijk en uniek Huwelijk van te maken.
Het is jullie huwelijksdag en alles is bespreekbaar, alles is mogelijk. Ik zeg wel eens gekscherend: als jullie op de kop gaan staan, kom ik er op de kop bijstaan 😉

Een persoonlijke huwelijksvoltrekking begint niet met een standaard verhaaltje, maar is afgestemd op jullie, zoals jullie het graag willen! Jullie gaan dus mede beslissen over de inhoud en de sfeer tijdens de huwelijksvoltrekking. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan formeel of informeel, interactie met de gasten, ruimte voor een lach en/of een traan, tijdsduur, etc.
Een Persoonlijk en uniek Huwelijk, dat is waar ik elke keer weer, met héél véél plezier en passie voor het vak, voor elk bruidspaar mijn energie insteek!

Willen jullie een korte kennismaking, hebben jullie vragen, willen jullie weten of ik beschikbaar ben? Geen probleem, stuur me een mailtje of bel me even.

En o ja, een ceremonie tweetalig of volledig in het Engels of Duits is geen probleem.