Een Persoonlijke Huwelijksvoltrekking

Rood, de kleur van de liefde en jullie liefde staat uiteraard centraal op jullie huwelijksdag. Iets waar je met plezier en spanning naar uitkijkt, een dag die je groots wilt gaan vieren met familie en vrienden. Elkaar eindelijk voor de wet het ja-woord geven, om samen aan een nieuw hoofdstuk in jullie leven te kunnen beginnen. En wellicht laten jullie dit geluk ook kerkelijk inzegenen. Deze dag begint met het officiële gedeelte: de huwelijksvoltrekking en deze verdient persoonlijke aandacht!

Willen jullie dit bijzondere moment op een sfeervolle, verrassende en persoonlijke manier samen met jullie daggasten beleven, dan kijk ik er naar uit jullie te mogen ontmoeten.

Ik besteed met oprechte interesse én enthousiasme veel tijd aan de voorbereidingen, waardoor het ook echt een persoonlijke huwelijksvoltrekking wordt, afgestemd op jullie. Mijn werkwijze is informeel, interactief, aandacht voor familie, eventuele aanwezige kinderen, getuigen en vrienden, met humor, maar met respect naar de wettelijke verbintenis.

Natuurlijk dit alles afgestemd op jullie wensen/omstandigheden. Er is heel veel mogelijk tijdens een huwelijksvoltrekking, meer misschien wel dan jullie denken. In het voorgesprek wordt dit alles besproken en ik voeg mijn ervaring en ideeën hier aan toe, zodat het ook echt een unieke/persoonlijke huwelijksvoltrekking wordt.